Båtbryggor som kan brukas året runt

Står du inför att köpa båtbrygga? Här hittar du båtbryggor av olika modeller som är långtidslösningar för bruk året runt. Vi tillverkar dem här i Sverige och du kan vara förvissad om att de tål våra nordiska förhållanden. Du hittar också ett stort urval praktiska tillbehör och utrustning i vårt sortiment.

Marineteks populära trä/betongbryggor har en rejäl trästomme, ett tjockt trädäck och pontoner av betong. Bryggorna är stadiga, underhållsfria och trygga att använda. De lämpar sig för olika slags bruk och även en större båt kan lätt förtöjas vid dem.

Betongbryggorna bygger på Marineteks världskända pontonteknologi för båthamnar. De har designats för året-runt-bruk och är mycket stadiga. Vid dem kan du tryggt förankra större båtar även i blåsväder. Dessa båtbryggor levereras antingen med betongdäck eller med träbeklädnad.

Fyll i offertformuläret så hör vi snart av oss till dig för prisuppgift! Har du frågor och funderingar är du också välkommen att kontakta oss direkt på telefon 08-790 30 40.

Trä/Betongbryggor

Trä/Betongbryggor består av separata betongpontoner, en tryckimpregnerad träram och trädäck. Bryggan passar till många stränder och bruk.

Läs mer om våra trä/betongbryggor här

Betongbryggor

Betongbryggor är designade för en mer krävande miljö och för att fästa större båtar. Bryggorna är baserade på Marineteks kända tungpontoonteknik.

Läs mer om våra betongbryggor här