STORA VILLA PONTONER

Det Stora Villa Pontonerna lämpar sej för mera utsatta lägen och för större båtar. Pontonerna bygger på Marineteks världskända pontonteknologi för båthamnar. De har designats för året runt bruk och är mycket stadiga långtidslösningar. Vid dem kan man tryggt förankra större båtar även vid hård väderlek. Bryggor levereras antingen med betongdäck eller med träbeklädnad och det finns ett stort urval av extra tillbehör för dem.

Modeller

SJÖBJÖRN 1

SJÖBJÖRN 2

SJÖBJÖRN 3

SJÖBJÖRN 4

De stora villa pontonerna levereras antingen med betongdäck eller med träbeklädnad. Bryggorna med betongdäck är 0,8 m kortre och har träfender på sidorna och yttre gaveln. Bryggorna har förankringsögglor på gaveln mot land.

Nisch för badstege är extraval.

Bryggornas vikt, bärkraft och däckhöjd varierar beroende på förankringsalternativen och bryggans tillbehör. Värdena i tabellen är utan belastning.

Teknisk information
Betong: 45 – 55 N/mm² plastfiberbetong. Belastningsklass enligt europeisk EN 206-1 standard.Armering: Delvis eller fullständigt varmgalvaniserat stål.Insidan: EPS, täthet 15 kg/ m³. Däck och sidobeklädnad: Tryckimpregnerad tall.

Click here to add your own text